Your browser is not supported. We recommend you to use latest Chrome, Firefox or Safari.

Ulož.to Disk(beta) - desktopová aplikace

Aplikace slouží pro synchronizaci vašeho disku s cloudovým úložištěm Ulož.to. Pro její používání je potřeba se přihlásit a mít aktivní službu Ulož.to Disk. Aplikace je v současnosti je nabízena pouze pro platformu moderních 64bitových Windows. Do budoucna se bude rozšiřovat i na další operační systémy.

Historie verzí

Verze 1.0.0 vydána 27. 10. 2022

  • První veřejná betaverze

Návod na instalaci, aktualizaci a nastavení aplikace

1. Instalační soubor stáhněte tlačítkem Stáhnout aplikaci. Soubor je velký, proto stažení může chvíli trvat. Po spuštění se otevře bezpečnostní okno Windows, kde instalaci odsouhlasíte tlačítkem Ano. Může vám také vyskočit oznámení od antivirového programu, na jehož prověření klidně počkejte, mělo by dopadnout úspěšně.

2. Následně se spustí samotný instalátor, kde si nejprve zvolte preferovaný jazyk. Stiskem tlačítka OK výběr potvrdíte.

3. Instalaci spustíte tlačítkem Instalovat.

4. Po pár sekundách by se měla instalace ukončit.

5. Po dokončení instalace se vám automaticky aplikace otevře. Tentýž postup budete opakovat i v případě, že aplikaci budete pouze aktualizovat.

6. Pro správné fungování aplikace je zapotřebí mít zakoupený Ulož.to Disk a být přihlášen účtem Ulož.to. Pokud ho nemáte, nejprve si ho na webu založte.

7. V přihlašovacím okně zadejte uživatelské jméno a heslo a poté stiskněte tlačítko Přihlásit.

8. V dalším kroku si vyberte, jakou složku chcete ze svého lokálního zařízení synchronizovat a do které složky v cloudu se soubory mají ukládat. Při výběru nové složky se vám předvyplní název vašeho zařízení, který lze změnit. Výběr vždy potvrdíte tlačítkem Potvrdit.

9. Důležitým krokem je zvolit si Režim synchronizace. Obousměrný režim bude vždy synchronizovat zvolenou složku ve vašem počítači se složkou v Ulož.to Disku. Pokud v jedné z těchto složek nastane nějaká změna, aplikace zajistí, aby se daná změna projevila i ve složce druhé . Volba ze zařízení do cloudu nebo z cloudu do zařízení zajistí, že se soubory ze zdrojové složky dostanou do složky cílové, ale jiných souborů v cílové složce si nebude všímat. Veškeré soubory nahrané aplikací do cloudu jsou nastaveny jako soukromé.

10. Synchronizaci spustíte tlačítkem Uložit a spustit, které se vám zpřístupní v pravém dolním rohu obrazovky. Tento krok je velmi důležitý, protože byste o právě provedené nastavení přišli, pokud byste např. přešli na jinou záložku nebo zavřeli aplikaci, aniž byste předtím své volby uložili.

11. Rozkliknutím panelu Synchronizace můžete průběh synchronizace sledovat, případně proces pozastavit či znovu spustit.

12. Aplikace bude pokračovat dále na pozadí. Synchronizace může trvat i několik hodin, podle toho kolik dat se bude synchronizovat a rychlosti vašeho připojení.


Nejčastější otázky a odpovědi

Jak poznám, že synchronizace už doběhla?

V záložce Synchronizace uvidíte dva semafory. Levý, který ukazuje stav souborů a pravý, který ukazuje proces synchronizace. Na obou semaforech mohou nastat tři stavy, které si popíšeme níže.

  • Na levém semaforu se může objevit zelené, žluté a šedé světlo.
    • Šedé - Stav souborů je zatím neznámý. Ten může nastat, pokud aplikace ještě nikdy neběžela nebo proběhl poslední úspěšný běh už příliš dávno v minulosti.
    • Žluté - Nekompletní stav souborů. Některé soubory jsou stále naplánovány k přenosu do cloudu nebo na místní zařízení.
    • Zelené - Stav souborů je plně synchronní.
  • Na pravém semaforu se může objevit zelené, žluté a červené světlo.
    • Červené - Synchronizace je zastavena a sama se bez uživatelského zásahu nespustí.
    • Žluté - Aplikace nyní nepracuje a čeká na svůj další cyklus. Doba může být různá v závislosti na vašem nastavení. Výchozí nastavení synchronizace je každých pět minut. Interval můžete změnit na záložce Nastavení, kde naleznete sekci Pokročilá nastavení.
    • Zelené - Synchronizace právě probíhá a aplikace pracuje, probíhá přenos souborů do cloudu nebo do zařízení. Může se vám projevit např. pomalejším načítáním obsahu z internetu. Pokud se tak stane, v Nastavení můžete činnost aplikace zpomalit.

Jak mohu aplikaci aktualizovat?

Aplikaci můžete aktualizovat snadno. Stačí v pravém horním rohu zkontrolovat, zda je nějaká aktualizace k dispozici. Pokud je, klikněte na ni a vyskočí vám okno pro stažení instalátoru. Je třeba mít na paměti, že se jedná o velký soubor, jehož stažení může trvat i několik minut, proto buďte trpěliví. Samotný proces aktualizace je identický s procesem prvotní instalace aplikace.

Jaké operační systémy jsou podporovány?

Momentálně jsou podporovány pouze moderní 64 bitové operační systémy Windows 10 a výše. Pracujeme ale na tom, aby aplikace byla kompatibilní i se staršími Windows 7/8 (bohužel momentálně tyto operační systémy aplikace nepodporuje). V roce 2023 je v plánu rovněž portace aplikace i pro jiné operační systémy.

Synchronizují se i prázdné složky?

Bohužel, v současné době aplikace plně podporuje pouze synchronizaci složek, které v sobě obsahují nějaké soubory.

Neustále mi vyskakuje hláška "Účet je bez Disku". Co s tím mohu udělat?

Zkontrolujte, zda jste přihlášeni uživatelským účtem, který má zakoupenou službu Ulož.to Disk. Pokud uživatel nemá platný Disk, je pro běh aplikace zapotřebí si ho nejprve zakoupit.

Proč mi aplikace změnila název mé složky nebo mého souboru?

Zřejmě název obsahoval speciální znaky, s kterými buď cloud nebo váš souborový systém neumí pracovat, např. určité emotikony. Doporučujeme se těmto znakům raději vyhýbat. Dalším případem může být, pokud jste např. v cloudu měli v jedné složce více souborů s identickým názvem, což váš lokalní souborový systém určitě nepodporuje.

Zřejmě mám zaseknutou aplikaci. Jak ji mohu opravit?

Pokud se vám aplikace zasekla a nereaguje na žádné vaše kliknutí nebo dělá zvláštní věci, doporučujeme zkusit provést tyto kroky:

  1. Restartujte celý operační systém
  2. Přeinstalujte aplikaci
  3. Aplikaci odinstalujte, včetně smazání uživatelských nastavení a znovu ji nainstalujte a nastavte

Vždy vykonejte jen jeden krok a vyzkoušejte znovu. Provedením těchto kroků o svá data na zařízení ani v cloudu nepřijdete.